Mørkets Gerninger – “Mareridt på teglværket” er en oplevelsestur, hvor lys, lydeffekter, skuespil og statister skaber illusionen af den rå og barske virkelighed på Cathrinesminde Teglværk tilbage i året 1919.

Tid: Lørdag 2. november 2019 Sted: Cathrinesminde Teglværk, Illerstrandvej 7, 6310 Broager

Eftermiddagsarrangement er aldersgruppen for 8-12 årige. Børnene bliver fulgt af en voksen fra Broager Kultur gennem oplevelsesturen. Det vil kun være stillesiddende statister og ingen høje lydeffekter. Aftenarrangement er aldersgrænsen 13 år og opefter. Viser det sig at være for uhyggelig og du er nødsaget til at give op undervejs, refunderes billetten ikke.

Vi anbefaler kraftigt praktisk fodtøj samt varmt tøj, der må blive beskidt, da turen foregår i uopvarmede områder. Når du ankommer parkeringspladsen ved Cathrinesminde, vil du møde de første skuespillere og du befinder dig på et hjemsøgt område, hvilket betyder at du accepterer at medvirke i et totalteater. Allerede her kan der opleves chok og berøring af aktører- altså inden du bliver lukket ind på turen.

Vær opmærksom på, at du kan være uheldig at støde imod en ru overflade, teatersminke eller andet der kan beskadige dit tøj. Da vi gør brug af bl.a. strobelys, høje lyde, chok-effekter og da turen kan virke fysisk krævende, er turen ikke egnet til gravide, epileptiker, kørestolsbrugere, dårligt gående, dårlige knæ, dårlig ryg, og eller personer med dårligt hjerte eller lignende.

Det er vigtigt for vores Aktører og de andre Gæster at du spiller med i vores Teater, samt retter dig efter vores anvisninger på turen. Det er ikke tilladt at røre ved eller slå ud efter skuespillere og statister. Det er ikke tilladt at kaste ting, vand eller lig. efter skuespillere og statister. Det er ikke tilladt at spiller smart og kommer med hånende og dumsmarte bemærkninger til skuespillere og statister. Det er ikke tilladt at tale til Aktørerne, med mindre De opfordrer til det. Dette betyder at kender De en af aktørerne, så sig ikke “Hej” eller andet til ham eller hende. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning uden refusion.

Arrangør: Broager Kultur og  Cathrinesminde Teglværk